Ezt mondták rólunk.


Az egész este fantasztikus volt, hallani lehetett a szarvasbőgést is. Köszönjük, hogy eljöhettünk. Minden szuper.

Jövahel Ágnes

Szeretnénk megköszönni, a szombati vendéglátást. Köszönjük, hogy mindent a terv szerint és pontosan, profin kiviteleztetek, mindezt úgy hogy nekünk semmire sem kellett odafigyelni (persze az italrendeléseken kívül:). A berendezéssel, a dekorációval, az ételekkel és a kedves kiszolgálással is nagyon meg vagyunk elégedve! Más rendezvénnyel kapcsolatba is visszatérünk hozzátok!

Szabina és Dávid

A múlt pénteken, egy nagyon szép, kellemes hangulatú estét tölthettünk el Nálatok, nagyon finom étkekkel, melyet ezúton köszönök. Azt hiszem Mindenki nevében elmondhatom, hogy nagyon jól éreztük magunkat. Mindent köszönök!:) Remélem hamarosan újra találkozunk!

Kurali Henrietta

Nagyon finom volt minden az étteremben, nagyon hangulatos kis estét töltöttünk el nálatok. Mind a négyen (plusz a babánk), mindennel meg voltunk elégedve. Az egész estéből a pincéreket szeretném kiemelni és elmondani, hogy ilyen fegyelmezett, figyelmes, udvarias, precíz, segítőkész csapattal még nem találkoztam! Nagyon gratulálok hozzájuk! Csak így tovább!

Makovics-Duló Dalma

Nagyon köszönjük a tökéletes szervezést, a rugalmasságot, a kedvességet. A finom és bőséges ételekkel és a felszolgálással is mindenki meg volt elégedve. Minden bizonnyal más alkalommal is ellátogatunk majd Önökhöz, és mindenkinek csak ajánlani tudjuk az éttermüket.

Petrovicz Erika

Köszönjük a tökéletes vendéglátást,a finom ételeket,a figyelmes és gyors kiszolgálást amit a május l-én tartott családi ballagási ebéden számunkra biztosítottak.Munkájukhoz további sikereket kívánunk!

Kemenes Jenő és családja

Nagyon köszönöm a segítségét és a kollégái munkáját, mindennel maximálisan elégedettek voltunk! A pogácsa is isteni volt! További sok sikert kívánok Önöknek!

Nagy-Hajzsel Nikoletta

Szeretném köszönetemet kifejezni úgy a magam, mint a többi családtag nevében is, a tegnapi nagyon jól sikerült, kellemes napért, amely döntően az Üvegház Étterem kollektívájának érdeme. A terítés, a fogadtatás, a kiszolgálás és végül, de nem utolsó sorban, az ételek minősége kifogástalan volt. Kérem, hogy tolmácsolja köszönetünket munkatársai felé is. Lehet, hogy már előbb, de egy év múlva, -teljes létszámmal-, biztosan visszatérünk.

Mikovichné és a kiterjedt rokonság, a népes család

Amikor eldöntöttük hogy 2015.május 10-én kedves férjemmel összekötjük életünket nem is gondolkoztunk sokat, hogy hol is tartsuk a kis fogadásunkat. Mivel csak a szűk családi kör volt jelen a polgári esküvőnkön így választottuk az Üvegház éttermet. Már ismertük a kedves kis vendéglőt, mivel az esküvőt megelőzően már voltunk ebédelni/vacsorázni ott. A kiszolgálás csillagos 5-ös a pincérek kedvessége, figyelmessége szintén, az ételek pedig fantasztikusak és nem utolsó sorban áraik megfizethetőek, ami úgy gondolom a mai ember életében nem kihagyható szempont. A nagy napot megelőzően beszélgetést folytattunk az étterem rendezvényszervezőjével aki szintén nagyon segítőkész és kedves. Mivel nem voltunk sokan (25 fő) így mi a hidegtálak mellett döntöttünk. A Nagy nap is pont úgy sikerült ahogy elképzeltük és persze elvártuk! Pezsgős fogadás, gyönyörű szép teríték, finom ételek italok és remek hangulat. Nagyon szép az étterem környéke is, mivel közel van a Duna a leendő házasulóknak, szívünkből ajánljuk, gyönyörű szép képeket lehet készíteni. Mi azóta is visszajárunk az Üvegház étterembe és mindig nagyon kedves a fogadtatás. Köszönjük szépen, hogy szebbé tettétek azt a napot ami egy ember életében az egyik legfontosabb esemény.

László Oszkár Olivér, László Diána és László Zsófia

Szeretnénk megköszönni az Üvegház dolgozóinak, hogy életünk egyik legszebb napját még varázslatosabbá tették. Kedvességük, profizmusuk páratlan. Nagyon megható volt egy ilyen idilli környezetben kimondani a boldogító igent :) Az első házassági évfordulónkat is itt tartottuk, egy fergeteges buli keretében. Feltétlenül ajánljuk mindenkinek ezt a fantasztikus helyet. Biztosan emlékezetes lesz és idővel jó lesz visszatérni nosztalgiázni.

Márti és Tibi

Kedves Szerelmesek! Amikor helyszínt keresünk egy eseményre általában mások véleményét és tapasztalatát kikérjük, fórumokat olvasunk, nézelődünk. Aki még nem ismeri a sződligeti Üvegház Éttermet, annak szeretnénk segíteni egy kicsit. 2015 márciusi esküvőnket 2014 decemberében határoztuk el. Nagyon rövid idő alatt kellett döntenünk, ezért decemberben elkezdtünk éttermet és helyszínt nézni. Többet néztünk az interneten, de a Duna-part közelsége és a könnyű megközelíthetőség döntött elsősorban, hiszen vendégeink az ország különböző területéről érkeztek. Szintén, az Üvegház Étterem volt az első ahova elmentünk ebédelni. Úgy gondoltuk, ha nem vagyunk megelégedve, akkor megyünk tovább. Erre már azonban nem volt szükség, hiszen a személyzet kedvessége, a kiszolgálás, az étel minősége és a környezet meggyőzött mindkettőnket. Persze azért még gondolkodtunk, hiszen kaptuk a tanácsokat mindenhonnan. Az étterem berendezése nálunk döntő tényező volt, mert nem akartunk túlzott díszítést. Az Üvegház Étteremben a székek, a falak, a mennyezetről lelógó lámpák és az egész légkör fiatalos, barátságos és nem kíván extra díszítést, hiszen önmagában szép. Tehát döntöttünk :-) Az esküvő napja röviden: finom és bőséges ételek, elégedett és cseppet sem éhes vendégek :-), nagyon kedves személyzet, észrevétlen felszolgálás, amin azt értjük, hogy minden rendelkezésére állt mindenkinek rögtön, és természetesen jó hangulat. A vendégek visszajelzéseit tolmácsolva ezúton is szeretnénk megköszönni az estén résztvevő személyzetnek a munkáját és persze a főnökségnek a szervezést. Mi nagyon elégedettek voltunk. Egyetlen dolgot sajnáltunk csupán, hogy az idő nem tette lehetővé a külső terasz teljes használatát, ami egy külön hangulatot ad az étteremnek. Ettől függetlenül a képek beszélnek a hangulatról :-) Még egyszer köszönjük!

Szandra és Karcsi

Kérdése van? Referenciáink elérhetőségéért keressen bennünket és szerezzen információt elsőkézből, beszéljen korábbi ügyfeleinkkel!